June 8, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

Неверојатна сличност помеѓу сестрите на Сани, Сузана и Елена

Пејачките Сани Гроздановска, Сузана Гавазова и Елена Велевска се пејачки кој редовно на социјалните мрежи споделуваат слики од нивните сестри. Сани за својата сестра вели дека и е голема подршка во секоја ситуација. Двете кумановки многу си личат и во добро и лошо си се подршка една на друга.Кога Сани се соочи со ковид кризата и имаше застој во пеенјето таа работеше во мобиларата на сестраи.За среќа повторно се врати во колосек и сега има редовно настапи низ Скопските ресторани.

Сузана велидека крвта не е вода.
Секогаш кога смејството има причина за некоја прослава сите се собираат заедно и откако Сузана од Шведска заедно со својот сопруг и двете деца дојде во Македонија го промовираше хитот Бум бум кој за време на пандемијата го достигна својот успех со неколку милиони прегледи.
Елена Велевска пак сподели слика од нејзината сестра Снеки и пиша Среќен роденден сестричке моја единствена
Годините нека ти бидат најголем мотив од себе да направиш подобра личност.
Те сакам најмногу на свет
Елена неодамна на своите обожаватели им подари песна Овој живот убав е и сними и спот.

Дека се сакаат тоа е несомнено но дека сите си личат како јајце на јајце и тоа е вистина. Проценете и вие!

Неверојатна сличност помеѓу сестрите на Сани, Сузана и Елена