September 30, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

„Сакам јавно да се заблагодарам на себе што верував! Што траев! Што не се откажав! Што се сакав и кога МИСЛЕВ дека најмалку заслужувам! И кога мозочето беше против мене! И кога светот ми се рушеше…“, започнува емотивната објава на Ивона Јо.

Ивона Јо (26) денес (26.08) прослави една година од операцијата на желудникот.

По тој повод таа објави видео од тешките мигови за време на операцијата, процесот на закрепнување, но и среќните мигови сега кога драстично ослабена го живее својот сон и постојано настапува низ локали и на разни манифестации во Македонија.

Нејзината објава гласи:

„Драга Ивона,

Среќен Прв роденден од операцијата која живот ти смени. Среќен година дена живот!
Сакам јавно да се заблагодарам на себе што верував! Што траев! Што не се откажав! Што се сакав и кога МИСЛЕВ дека најмалку заслужувам! И кога мозочето беше против мене! И кога светот ми се рушеше! Пак бев тука за себе!

Овие година дена живеев како никогаш до сега. И така бирам да го живеам преостанатиот дел од мојот живот.
Исполнето, мирно, што е можно почисто и клише или не ама среќно!

Благодарам на секоја особа во мојот живот која беше присутна оваа година дена. Дел од нив веќе не се присутни во моето секојдневние, но засекогаш се сместени тука во длабочините на мојата душа каде што оставиле силен траг.
Мама, тато, бато. Сакам да ви кажам силно и гласно благодарам!
Ве сакам!

До нови победи!

„Што ти треба повеќе во животот? Насмевки неколку околу тебе. Мир. И убави луѓе во душа во твоето секојдневие.“