June 8, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

Таа на социјалните мрежи во последно време се почесто

Таа на социјалните мрежи во последно време се почесто објавува фотографии од своите напорни тренинзи во теретана, од кои можеме да заклучиме колку сериозно е решена да ја доведе својата линија до совршенство.Ирена често знае да биде критикувана бидејки постојано варира во килазата но таа бели дека од никогаш не била слаба и секогаш баш тие 5 кг и се критични и оди горе долу со нив.Како и да е ние си ја сакаме каква што е и порацуваме да биде упорна во вежбањето и резултатот нема да изостане.