June 8, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

Овие неколку реченици треба да ви бидат животна лекција

Понекогаш сте незадоволни со својот живот додека многумина сонуваат да го живеат вашиот живот.

Едно дете на фарма го гледа авионот како лета над него и сонува за летање.

Но, пилотот во авионот ја гледа фармата од небото и сонува да се врати дома.

Тоа е животот. Уживајте во својот живот.

Ако богатството е тајната за среќен живот, тогаш сите богати луѓе би требало да танцуваат низ улиците.

Но, тие не го прават тоа.

Ако моќта носи сигурност, сите моќници би требало да се движат без телохранители.

Но, само оние кои живеат едноставен живот се оние кои спијат мирно навечер.

Ако убавината и славата носат идеални врски, славните луѓе би требало да имаат најдобри бракови.

Живејте едноставно.

Чекорете понизно и сакајте искрено!

И сето добро на овој свет ќе ви се врати!