September 30, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

Лила Стојановска денес наполни 51 година.Таа објави нешто што до сега јавноста не знаеше за неа.

Лила Стојановска денес во елитниот рестоан Дион направи фешта.На роденденот присуствуваа сите нејзини пријатели и сиработници.Облечена во бел фустан со големи раскошни цветови,изгледаше навистина фантастично.

Масата беше декорирана и сервирана со сите нишани ,од свеќници,цвеќиња до превкусна храна.Меѓу гостите беа неизбежниот Рола нејзиниот колега од Сител ТВ,шминкерот Арменд РамаданичЈована Стојменович,Зоки Фаци и многу дуги.

Нејзината колешка Јована и го честита роденденот со порака дека е како порше без кочници,мислејки можеби на Лила дека е дружељубива и секаде стигнува да се појави.

Секако ни еден настан не поминува и без нејзиниот син Филип кој и е најголема подршка во се.

Таа има голема причина за радост бидејки објави нешто што јавноста до сега не знаеше за Лила.Очигледно водителката се борела со тешка болест која за среќа имала среќен крај.Лила е голем борец и успешно го водеше квизот се или нешто,и никој не почувствува дека нешто не е во ред со неа.Зоки фаци пред 3 дена најави за нејзината состојба со тоа што распали по хејтерите и им порача да не им е гајле зошто Лила носи перика.Тој рече дека Лила помила низ тешка година и не мора на никого да се правда.

фото,инстаграм Лила Филиповска

Текст,кликниме онлине