June 8, 2023

kliknime.online

твоето место за забава

Марија Пијанманов за Миа и за Лазаpов кажа дека cе пpocjaци- Миа ѝ возврати на овој начин,па доби смртни закани од Плевнеш

Марија Пијанманов, Македонка која живее во Париз, е една од „најследените“ Македонки на социјалните мрежи.

Таа е сопруга на Константин Плевнеш, режисер, а животот на Марија, како што вели за порталот Еспресо.мк, е еднаков на магија од бајка.

Наводно Мрија ја навредила Миа дека е просјачка а на тоа Миа не и остана должна.Потоа се приклучи и сопругот на Марија Плевнеш или популарно како што го нарекува Марија-Коко,кој што и упатил смртни закани на Миа наводно и напишал да си купи гробно место.Исто така добила вулгарни пораки од Марија и Миа, знаејки го нејзиниот темперамент и дека е борец за правдина на својот исстсграсм профил напиша ова.

Во овој лајв има и за-кани по живот. Од Коко. Ајде да видиме зошто сум прозвана без причина“, напишала Миа.

Потоа, објавила и едно стори на кое напишала: Знам дека не е достојно и не ми е на ниво, но цитирам, а ќе го слушнемете и сами:

-Миа, пази се, ќе си купиш лопата за гр-об, не е нешто што треба да помине туку така. Најважно, никому немам погрешено. Потсетување, ова е ројал Марија за која ќе зборуваме утре на долго и на широко“.

Мија Костова најави дека ќе оди до крај а во меѓувреме ќе видиме до каде ќе ескалира работата.